X
Célunk

A König Kft. egy modern, a járműablak gyártásban, piacvezető vállalat legyen, aminek a középpontjában a munkavállalóink és a környezetünk áll, valamint az elkötelezettségünk a vevőink és a legmagasabb szintű professzionalizmus (szakmaiság) iránt.

Az innováció, a folyamatos fejlesztés és az integrált rendszerek vezérlik munkánkat, hogy még jobb termékeket és konstrukciókat készítsünk.

A König Kft. prioritása a vevői elégedettség a megbízható, kiváló minőségű termékek, valamint a termelés hatékonyságának folyamatos javítása, és az új ötletek kifejlesztése révén.

Ez a szemlélet a vállalatunk által fenntartott különböző minőségi szabványokban is megmutatkozik, amelyek az autóipar legszigorúbb követelményeit képviselik.

Értékeink

„A VEVŐ CSAK A MINŐSÉGÉRT FIZET”

A járműablak gyártás tevékenységünket a minőség és környezettudatosság jegyében a szabványi és jogszabályi előírásokat betartva végezzük, hogy vevőinket megfelelő minőségű, megfelelő mennyiségű, megfelelő időben és megfelelő áron szállított termékkel tegyük elégedetté.

Minden egyes dolgozó felelős munkája minőségéért, ezáltal a cég céljainak eléréséért. A folyamatos képzéseknek és tájékoztatásoknak köszönhetően dolgozóink megfelelően képzettek és tájékozottak. A munkatársak folyamatos oktatásával és képzésekkel törekszünk a környezeti vészhelyzetekre való megfelelő reagálásra.

Arra törekszünk, hogy elérjük, vagy felülmúljuk vevőink elvárásait már az első alkalommal is:

  • Minden tevékenységünkben, legyen az gyártás (alkatrészgyártás, eloxálás, porszórás, szerelés), vagy a gyártáshoz kapcsolódó műszaki, illetve adminisztratív munka, célunk az elsőre jót nulla hibával. Versenyképességünk növekedését a termékeink és az előállítási folyamat magas szintű megbízhatósága által érjük el.
  • Mindig a megrendelt mennyiséget, a megállapodott határidőre szállítsuk ki, hogy elkerüljük a nem megfelelősségek költségeit.

Folyamatosan javítjuk eredményeinket, megszabadulunk az elkerülhető vesztségektől, és a folyamatainkat áttekinthetőbbé tesszük.

Kiemelten fontosnak tartjuk a környezetvédelmi szemlélet érvényesülését, a környezettudatos gondolkodás elterjedését munkatársaink és beszállítóink körében, az érdekelt felek magasabb szintű kielégítése érdekében.

Törekszünk az elérhető legjobb technológiák alkalmazásával a környezeti kibocsátásaink minimalizálására. A gyártási folyamat során a keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük, és célunk azok minél nagyobb arányú újrahasznosításának elérése.