X
Ablakok buszok számára
Vezetőoldali ablakok

A vezetőoldali ablakok biztosítják a vezető biztonságát, kényelmét és a lehető legjobb kilátást.

Ezek az ablaktípusok síkban záródó vagy keretes kivitelben kaphatók, és gyártunk elektromos és kézi működtetésű, vízszintes vagy függőleges vezető melletti ablakokat is.

Portfóliónkban különböző fűtési megoldások is szerepelnek - dupla üvegezésű hőszigetelő üveggel, speciális fóliákkal és bevonatokkal.

A különböző megoldások széles választékával és a több száz különböző vezetőoldali ablak termék gyártásának hosszú múltjával biztosítjuk, hogy minden ügyfelünk megtalálja az igényeinek megfelelő ablakot.

Szorosan együttműködve beszállítóinkkal, az új technológiákat is elsőként alkalmazzuk termékeinkben: legújabb fejlesztéseink közé tartoznak a fényvisszaverődésgátló bevonattal ellátott ablakok, amelyek tiszta képet biztosítanak a vezető számára, egy nem vibráló, matt felülettel.

Mivel a lehetőségek végtelenek, és minden jármű más és más, kollégáink aktívan együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy az egyéni igényekhez tökéletesen illeszkedő termékeket fejlesszenek ki.

Utasoldali ablakok

Az autóbuszok utas téri ablakainak funkcionálisnak, biztonságosnak és kiváló minőségűnek kell lenniük a folyamatos igénybevétel miatt.

Portfóliónk keretezett és ragasztott utasablakokat tartalmaz, beleértve az üveg az üvegben síkban-záródó billenő ablak és tolóablak megoldásokat, amelyek segítenek elegáns, áramvonalas esztétikát elérni az autóbuszok oldalán.

A leggyakoribb termékek ebben a csoportban a toló- és billenő ablakok, amelyek légkondicionáló nélkül is biztosítják az utasok kényelmét. (Ezek használatával energia szabadul fel az elektromos motorok számára, mert nem kell akkora teljesítményű légkondicionáló.)

A billenő ablakok továbbá különböző típusú zárakkal, valamint a jármű és az ablakok biztonságos működését biztosító védelmi mechanizmusokkal is felszerelhetők.

Mivel a járművekbe bejutó fény mennyisége befolyásolhatja az utasok kényelmét, az üveg színére vonatkozó döntések nem elhanyagolhatóak.

Régóta meglevő üvegbeszállítóinkkal együtt el tudjuk ügyfeleinket látni azzal, hogy a járművekhez rendelkezésre álló összes üvegárnyalat-variációt kínáljuk: az átlátszó üvegtől a zöld, szürke, bronzszínű vagy akár kék üvegig, ESG - DSG - VSG kivitelben.