• Fókuszban a vevőink sikere

  Összhangban a filozófiánkkal – miszerint az ügyfeleinknek szeretnénk értéket létre hozni, mindig arra törekszünk, hogy igazi kapcsolat épüljön ki az összes érintett fél között, és szorosan együttműködve tudjunk közös megoldást keresni. Hiszünk abban, hogy ez az egyetlen, amit tehetünk a közös siker érdekében. 

  Fókuszban a vevőink sikere-girl-bus.jpg
 • Több, mint egy jó termék

  A sikerünk alapja az átfogó tudásbázisunk, a fejlesztési eredményeink, és a folyamatos erőfeszítéseink, hogy az ügyfeleinket újabb és még gazdaságosabb megoldásokkal szolgálhassuk.

  Több, mint egy jó termék-slide2_cont.jpg
 • Végtelen lehetőségek

  Az ablakgyártás terén, szinte végtelen számú vevői ötletet és igényt ki tudunk elégíteni mindenféle járműtípus és jármű-felépítmény esetében..

  Végtelen lehetőségek-_MG_2961.jpg
 • A vevő csak a minőségért fizet

  Az ügyfelek elégedettsége a Könignél a legmagasabb prioritást élvezi. Mi e célt a költséghatékonyságunk, illetve minden termékünk és minden folyamatunk folyamatos fejlesztésével érjük el - az innovációra fókuszálvare.

  A vevő csak a minőségért fizet-slider.jpg
Cégünkről-company-bg

Termékeink

Bármit le tudunk gyártani az ablakgyártás terén, szinte végtelen számú vevői ötletet és igényt ki tudunk elégíteni mindenféle járműtípus és jármű-felépítmény esetében. In our window production, almost unlimited number of customer ideas and demands can be realized for different vehicle applications and structures.

Szolgáltatásaink

A sikerünk alapja az átfogó tudásbázisunk, a fejlesztési eredményeink, és a folyamatos erőfeszítéseink, hogy az ügyfeleinket újabb és még gazdaságosabb megoldásokkal szolgálhassuk.

Tanúsítványok-company-bg

Az ügyfelek elégedettsége a König Kft.-nél a legmagasabb prioritást élvezi. Mi e cél elérése érdekében folyamatosan javítjuk költséghatékonyságunkat, minden termékünk és technológiai folyamatunk minőségét és teljesítményét – figyelmünk középpontjában az innovációval. A folyamatos fejlesztés érdekében hoztunk létre egy integrált, globális megközelítést, amely felismerni képes a kölcsönhatást minden funkció és tevékenység között. Azáltal, hogy olyan rendszereket integrálunk, amelyek növelik az emberek, az ötletek, a folyamatok és a beszállítók hatékonyságát, azon dolgozunk, hogy a hibákat, a minőségi kifogásokat, és a környezetre gyakorolt hatást az abszolút minimumra csökkentsük.

Amennyiben szolgáltatásaink egyike az ön cége segítségére lenne kérjen ajánlatot